Mä olen tässä päivittänyt omaa luettavien blogien listaani ja olen siis istunut koneella puolitoista tuntia. Eipä siihen yleensä aikaa tässä perheessä tahdo näin kauan ollakaan, mutta on kiva joskus ehtiä lukea kaikki ne blogit, jotka olen suosikkilistalleni laittanut. Päätinkin siinä, etten voi laittaa Punatukalta saamaani tunnustusta eteenpäin, kun en tiedä, mitkä kymmenen olisi niitä parhaita. Joten tunnustuksen saavat kaikki, joita käyn paljon lukemassa.

Tämä viikonloppu alkoi vähän flunssaisissa tunnelmissa. Eilen töistä tullessa oli jo sellainen olo, että pää painaa ja kaikki röörit ovat tukossa. Lisäksi kurkkua kutitti ja kirveli yhtä aikaa. Oli sekin tunne! Taitaa olla parempi pysyä pois avannosta tämä viikonloppu.

Esikoinen pääsi ensimmäistä kertaa tänään mukaan kettujahtiin ja meidän aamu-uninen nousi vaivattomasti kuudelta ylös lauantaina. Huh! Uskoakseni kömpii kyllä petiin heti kun tulee kotiin. Aamuherätys ja monta tuntia ulkona tekevät tehtävänsä.

Mun piti tänä viikonloppuna tehdä isännöimäni taloyhtiön kirjanpito valmiiksi ja saada se sellaiseen kuntoon, jotta sen voi toimittaa tilintarkastajalle. Alkaa taas olla sellainen aika vuodesta. Nyt kyllä tuntuu siltä, että siitä ei tule mitään. Mutta ehkä huomenna jaksaisi.

Vieraani, jota tälle päivälle odotin, joutui perumaan tulonsa huonojen kelien ja oman flunssansa vuoksi, joten tästä tuli vähän tällainen mitäs seuraavaksi viikonloppu...

Tällä hetkellä tuntuu, että sänky houkuttelisi eniten, mutta taidan siirtyä kotihommiin. Astioita olisi tiskipöydällä ja suojelusenkelin aamutossut sänkyni vierellä ovat jo niin monilukuisia, että imurointikin olisi paikallaan. Pyykkiä on aina ja kodin inhottavin työ eli vessojen pesu huutaa vuoroaan. Joten laiskottelu seis ja hommiin!

Hyvää viikonloppua!