Viikko vierähti niin etten ehtinyt kirjoittaa enkä oikein mitään muutakaan. Nyt pikainen aamukirjoittelu ennenkuin lähden sairaalaan unitutkimukseen.

Viime viikolla käsityöt eivät edistyneet yhtään. En tiedä missä vika, mutta joka ilta tuntui, ettei ole aikaa tai halua ottaa kumpaakaan työtä käteen.

Yhtenä iltana olin ystävättäreni luona meikkikutsuilla, jossa pääosassa olivat kädet. Kädet liotettiin kylvyssä, kuorittiin, rasvattiin ja lakattiin. Kyllä tuli käsille hyvä olo ja pehmeä tunne. Olenkin muuten todella laiska niitä hoitamaan.

Pari iltaa juostiin kaupoissa ostamaan lapsille vaatteita, kun ilmat viilenevät ja perjantaina vein miehen rantaan, kun itsellä oli auton tarvetta sunnuntaina.

Eilinen päivä menikin sitten reissussa. Vietiin esikoisen rippikuvia ja käytiin apen perunkirjoituksessa. Virallisuudet on nyt hoidettu, joten enää on jäljellä suru. Eilen piipahdin myös siskoni luona ja olikin mukava nähdä pitkästä aikaa ja hetki turista.  Aikaa ei ollut paljon, koska kummipojalla oli jääkiekkoturnaus ja tapasimme vain ruokatauon aikana. Mutta siinä sitä ehti jo kerroksen virkatakin. Nyt alkaa liinalla jo olla kiire, mutta piipahdin myös anopilla ja lupasin lähettää lahjan heti sen valmistuttua.

Mieheni piti viedä minut tänään sinne sairaalaan nukkumaan, mutta työmatkalta hän soitti, että autosta pamahti takalasi. Keskelle lasia nyrkinkokoinen reikä ja siitä sitten kokonaan säröille ja palat kadulle. Huh huh! Enpä olisi uskonut noinkaan voivan käydä. Ei muuta kuin äiti hälytysvalmiuteen ja tännepäin mua kuljettamaan. Bussilla kun en olisi ehtinyt ja taksi taitaisi tulla hieman kalliiksi, kun matkaa kuitenkin on n. 30 km.

Mutta tiedossa on tänään siis päivä sairaalassa ja erilaisissa esitutkimuksissa. Varsinainen tutkimus on sitten yöllä 22-06 kun nukun patjalla, joka rekisteröi kaiken. Epäilen itse uniapneaa, koska kuorsaan kuulemma tosi kovaa ja välillä tulee täydellisiä hengityskatkoksia. Riskitekijöitä mulla ei tautiin ole, koska ei ole ylipainoa enkä tupakoi, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Parempi tutkia ajoissa, ettei vain ala nukahdella ties missä tilanteissa.

Kertoilen tuloksia sitten myöhemmin. Nyt pakkaamaan viimeiset lehdet mukaan kassiin ja odottamaan kuljetuspalvelua.

Mukavaa viikkoa!