Olen saanut esikoisen ehjänä ja matkastaan tyytyäisenä kotiin lauantaina aamulla. Matka oli ollut antoisa ja uusia ystäviä oli löytynyt. Harmia aiheutti vain se, että pari muistoa matkalta oli jäänyt sille tielleen. Onneksi oli paljon valokuvia.

Vietimme viikonlopun ihan kotona kaikessa rauhassa, jotta esikoinen sai levätä. Katseltiin telkkaria ja vanhoja videoita. Innostuin kyllä eilen siivoamaan vaatehuoneen, joka oli jo hetken aikaa ollut "huomiokaappi". Eli ensin huudetaan huomio ja sitten varovasti avataan ovi. Pari kassillista löytyi vanhoja vaatteita kirppikselle toimitettavaksi. Ihan hyviä puseroita, mutta kun ne ovat kaksi vuotta olleet käyttämättä, niin totesin, ettei niitä tule tästä eteenpäinkään käytettyä. Ja tulihan hyllylle vähän lisää tilaa, jos saisi vaikka jossain vaiheessa jotain uutta. Tosin lapsiperheessä olen havainnut asian olevan niin, että äiti on viimeinen joka saa jotain uutta. Aina tuntuu olevan tarpeellisempaa ostaa lapsille.

Loppuviikosta meillä onkin lapsilla  ja isällä syyslomaa. Heidän on tarkoitus lähteä porukalla käymään Oulun seudulla sukulaisten luona. Tosin esikoinen lupasi jäädä kanssani kotiin. Hänen matkustuskiintiönsä tuntui olevan täynnä.

Huomenna on vuorossa tämän viikon talviuinti-ilta. Sitä ihanuutta taas odottaa jo innolla. Kokeilin viime viikolla syntymäpäivälahjakseni saamaa saunahattua ja ihastuin siihen heti. Hiukset pysyivät ihan mukavassa kunnossa, vaikka en kastellut niitä lainkaan pesemisestä puhumattakaan. Lisäksi se lämmitti mukavasti veteen mennessä.

Käsityöt saivat viikonloppuna oikeastaan vain odotella. Hyshys - työtäni tein, mutta havaitsin jälleen virheitä, joten purkuun meni. Lisäksi en ollut siihen muutenkaan oikein tyytyväinen, joten kokeilen vielä jotain muutakin muutosta.

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille!