Taas on vierähtänyt puolitoista viikkoa ilman, että olen päässyt kirjoittelemaan. Meidän taloudessa pitäisi varmasti laittaa vuorolista ja ajanvaraussysteemi käyttöön tämän koneen viereen. Täytyy vain toivoa, että esikoinen pääsee syksyllä haluamaansa IB-lukioon ja hankkii oman tietokoneen, jolloin tämä jää meille muille. No kulujahan siitä sitten taas tulee, mutta ajatellaan asiaa vasta syksyllä.

Tiistaina kävin uimassa ensimmäisen kerran kuukauteen ja tänään ehdin uudelleen. Kyllä oli ihanaa. Mitään avantoa ei siis ole vieläkään, mutta ainakin pystyy kunnolla uimaan. Tänään oli taas ihan myrskynpoikastakin liikkeellä. Aallot nostavat ihanasti ylös kun ui.

Yksi pojista on taas sairaan oloinen. Pientä lämpöä ja kurkkukipua ja yskä, joka tulee jostakin todella syvältä. Huomenna sitten pääsemme nieluviljelyyn, kun tänään ei ollut mitään asiaa päivystykseen. Kirosin jälleen kerran terveyskeskuksen systeemit.

En tiedä mikä väsymys mua on tällä viikolla vaivannut, kun käsityöt ovat saaneet olla pussissa aivan rauhassa. Tiistai-ilta tietysti meni uimassa, torstaina oli sihteerien vuosikokous ja perjantaina olimme kylässä vielä illalla töiden jälkeen. Joten ehkä tämä antaa anteeksi pienen huilailun käsitöissä. Lisäksi virallisissa töissäkin on ollut hyvin kiireinen viikko, joka vielä jatkuu. Ehkä tästä taas pikapuoliin aletaan olla ihan pirtsakoita.

Nyt tietysti rassaa sekin, että hoidan yhden pienen taloyhtiön kirjanpitoa ja isännöintiä ja olemme siinä vaiheessa vuotta, että tilinpäätös pitäisi saada kuntoon ja paperit tilintarkastajalle. Ensi viikko on varattu tälle työstölle ja sunnuntaina paperit pois käsistä.

Muuten mitä Punatukan pulinoiden blogille kuuluu? Mä en nimittäin löydä sitä enää lainkaan. Onko jossain päivityksissä tapahtunut jotain vai oletko muuttanut muualle. Laitahan mulle viestiä, kaipailen kovasti.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!