Niin monesti kuin olenkin päättänyt, että lauantaina ei siivota ja taas! No, nyt se on ollut sitä poikien huoneen laittoa lopultakin. Kirjahylly on tyhjennetty ja siirretty ja nyt tehdään raivausta. Kyllä voikin kahdella pojalla olla mielettömästi tavaraa. Vaikka onhan siinä esikoisenkin pikkulapsikirjat, -pelit ja -lelut. Nyt varastoidaan sellaiset pelit ja kirjat, joita ei enää joka päivä haluta lukea ja leikkiä. Siltikin uskon, että tavaraa jää ihan riittävästi. Mutta pääasiassa, että pojat tekevät tätä hommaa itse! Olen ollut vain alkuun paneva moottori.

Välillä sentään katseltiin formuloiden aika-ajot ja olikin hienoa, että Kimi lähtee paalulta! Toivottavasti auto kestää eikä tule turhia ajovirheitä. Aika-ajojen aikana ehti virkatakin yhden kerroksen. Nyt se sitten selvisi, ettei anoppi saanut liinaansa ajoissa. Soitin ja onnittelin eilen ja kerroin lahjan tulevan vähän myöhässä kunhan saan sen kuntoon. En sentään vielä kertonut mitä hän saa. Mutta nyt ei puutu kuin kaksi kerrosta, joten tähtään siihen, että maanantaina töiden jälkeen se menee postiin....

Innostuin kerrankin tekemään ruokaa, kun siippa lähti eilen illalla kohti pohjoista. Se on metsällä taas. Tällä kertaa koko viikon.Tein uuden Yhteishyvän ruokalehden ohjeella peruna-tonnikalalaatikkoa ja se olikin yllättävän hyvää. Sitten yhteisvoimin olemme tehneet myöskin "cookies" -taikinan jääkaappiin odottamaan pellille leikkelemistä.  Lupasin pojille pipareita ja haudutettua teetä iltapalaksi. Leipominen on tässä perheessä harvinaista herkkua.

Mun tunnelmaa vähän latistaa, kun huomasin äsken, että yhdestä hampaasta on lohjennut osa paikasta. Nyt mä tietysti kauhulla odotan, että se alkaa särkeä, vaikka kyllä se näyttää että pois on vain päällimmäinen pinta, joten kestänee maanantaihin saakka. Toivottavasti hammaslääkärilläni ei ole ruuhkaa. Kieli vain on siellä terävissä reunoissa koko ajan.

Oikein mukavaa viikonloppua!

ps. Kävin vilkaisemassa aiemmat kommentit ja minua oli muistettu vaate haasteella. No, ylläni on alusvaatteet ja punainen t-paita ja mustat trikoosamettiset kotihousut, joissa on mukava olla ja siivoilla. Terkut Igrainelle!