Ja pian koko kesä. Mutta kivaa on ollut! Vaikka tämä blogi reppana on ollut aivan hunningolla. Nyt teen sellaista, jota päätin olla ikinä tekemättä, kirjoitan tämän töistä. Kaikki työkaverit vielä lomailevat ja toimistossa on hiljaista. Seli seli....

Juhannus meni mukavasti mökillä vesisadetta pitäessä. Lapsia tosin rassasi, kun ei pystynyt pelaamaan pihapelejä tuttuun tyyliin aattoiltana. Onneksi juhannuspäivänä saimme tilanteen korjattua.

Heinäkuun alussa aloitin loman. Kävimme heti risteilyllä Tukholmassa poikien kanssa ja samalla viikolla vielä Linnanmäellä. Siellä ei tosin ollut mukana esikoista, kun oli töissä, eikä halunnut tulla mukaamme. Hän nimittäin onnistui saamaan sellaisen harjoittelutyöpaikan tuttaviemme osuuskunnasta, jossa tehdään lasten elokuvia. Esikoinen on ollut muutama vuosi sitten mukana heidän elokuvaprojektissaan ja niinpä he palkkasivat hänet nytkin töihin. Työ oli esikoiselle mieluista: hän käänsi lyhytelokuvia englannin kielelle ja tekstitti elokuvat, jotka lähetettiin ulkomaille festareille.

Linnanmäki-päivämme osui olemaan kunnon hellepäivä, joten oli mukava olla reissussa. Viikonloput vietimme aina mökkeillen. Toinen lomaviikkoni kului leppoisasti kotona pihatöitä tehden ja lukien. Käsityöt eivät juuri minua pussistaan huudelleet. Taisi mennä tuon lääkkeiden lopetusyrityksen myötä monet fiilikset. Mutta onneksi huutelu on hieman alkanut. Viimeisellä lomaviikollani kävimme perinteisesti Tuurin kesäkaupassa ja ostin sieltä kerän virkkauslankaa, josta aloittelin pöytäliinaa.

Viimeisellä viikolla kävimme myöskin tätimme mökillä uimassa ja saunomassa. Olikin todella ihana paikka. Saunoimme ja uimme kolme tuntia ja söimme hyvin.

Mutta nyt lopettelen taas tältä erää. Yritän ehtiä kirjoittaa taas pikaisesti!