Se on taas sitten päästy viikko alkuun. Ihana lämmin päivä kului töissä, mutta ei haitannut vaikka joutuikin olemaan sisällä. Iloitsin lasten puolesta, jotka vielä saavat nauttia viimeisen lomaviikon upeista keleistä.

Viikonloppu kului mukavasti. Olimme lauantaina mökillä ja sain neulottua itselleni aloittamaani villatakkia yli 10 cm. Tuntui kyllä hartioissa. Pojat pääsivät kalastamaan ja nauttivat rannalla olosta vaikka saaliina olikin vain yksi lahna. Sunnuntaina katsottin formuloita ja taas puikot suihkivat. Lisäksi jouduin viemään yhden pojista terveyskeskuksen päivystykseen, kun havaitsimme kurkussa mahtavat valkoiset peitteet ja niinhän se oli mitä epäiltiin; angiina. Onneksi ei kuitenkaan ole kuumetta, niin voimme elää kutakuinkin mukavia hellepäiviä. Kävimme nimittäin  eilen illalla vielä uimassa samoinkuin tänäänkin kun ennätin töistä kotiin. Rannalle otan aina kirjan mukaani, sillä en jaksa olla vedessä yhtäkauan kuin lapset. On mukava lukea rannalla ja antaa lasten olla ihan rauhassa vedessä leikkimässä uimapatjan kanssa.

Nyt on kyllä yritettavä liikuttaa itsensä vuoteeseen, jotta jaksan aamulla taas nousta ajoissa töihin. Asia on vaatinut melkein ylivoimaisia ponnituksia loman jälkeen. Joten mukavaa viikonalkua kaikille!