Nyt on viikonloppu tullut vietettyä jäähallissa. Siskon poika on pelannut turnauksessa ja olen ollut huutamassa kurkkuni kipeäksi kannustusta. Tänään aamulla oli kyllä pahinta: pojat oli johdossa 5-2 ja hävisivät rankkareilla 6-5. Vastassa oli kylläkin venäläinen joukkue, jonka harjoittelu on vähän toista kun täällä meillä ja palaute myös!

Eilen oli ihana yllätys jäähallissa, kun tapasin lapsuudenystäväni perheineen, joita en ole tavannut varmaan yli viiteen vuoteen. He kun molemmat tekevät vuorotyötä ja poika vielä pelaa, niin ei siinä järin usein ole yhteisiä viikonloppuja, jolloin haluaa kyläillä tai vieraita kutsua. Mutta, että törmättiin hallissa oli mahtavaa!!

Viikko on mennyt taas vauhdilla ohi. Kaksi päivää pääsin töihin jo esikoisen pyörällä, kun oma odottaa huoltoon pääsyä. Tilasin ajan pyörähuollosta ja sain sen viikolle 18! Vielä siis kolme viikkoa miesten pyörällä, joka on kyllä välillä tosi vaikeaa. Ajaminen tietysti jo sujuu, mutta pyörän päälle pääseminen ottaa koville.

Juoksuharjoituksia ei ollut kuin parina päivänä, mutta tänään täytyisi mennä yrittämään. Ensi sunnuntaina kun on tämä kova kympin koitos edessä. Uskoaksi menee kyllä enemmän kävelyksi, mutta lenkin teko onkin pääasia.

Keskiviikkona oli yhden lapsen kanssa ampumaradalla, kun isän nivelet olivat taas siinä kunnossa, ettei työpäivän jälkeen enää voinut olla pystyssä. Kurjaa, kun hänkin haluaisi osallistua lastensa harrastuksiin.

Ensi viikolla pitäisi käydä mökillä joku ilta töiden jälkeen ottamassa pelti piipun päältä pois, että isovanhemmat pääsevät jo vähän lämmittämään ja ottamaan kevättä vastaan. Onneksi matkaa ei ole kuin 60 km, joten keikan voi tehdä vielä työpäivän jälkeen.

Nyt lähden suunnistamaan taas jäähallille! Pronssipeli on alkamassa, joten on mentävä huutama pojille mitali!

Mukavaa viikkoa kaikille!