Vaikka ei se kyllä siltä tunnu, kun ulos katsoo. Maa on kauniin vihreä ja meri velloo avoimena. Kävin nimittäin taas juuri uimassa. Vesikin lämpiää koko ajan, nyt se on +3 astetta.

Joululahjoja pitäisi pikku hiljaa alkaa ostella. Ensi sunnuntaina menemme anoppilaan viemään  joulutervehdyksen. Samalla keikalla käydään muutama muukin paikka. Mutta omien poikien lahjojen ostoon käytän vasta viimeisen viikon iltoja. Samalla itsellekin tulee joulutunnelma.

Kotiin on laitettu jouluvaloja ja kynttilöitä. Ensimmäiset hyasintit ovat jo pöydällä tuoksuneet ja ensimmäiset glögipiparit on leivottu. Eli piparit, jossa taikinalevylle levitetään homejuustomurua ja sitten kierretään tiukaksi rullaksi. Rullasta leikataan kiekkoja ja paistetaan 225 asteisessa uunissa noin 5 min. Ah, ne on ihania!

Viime lauantaina päästiin taas totuttelemaan isän jahtireissuille. Nyt metsästettiin kettua riistanhoidollisesti. Päivä oli ollut onnistunut ja minun päiväni kului siivotessa. Sunnuntaina sitten askartelimme poikien kanssa joulukortteja. Ensimmäisen kerran, muuten. Mutta oli meillä kivaa. Ja ääriviivatarrojen kanssa homma oli tosi helppoa. Lisäksi ostin muitakin jouluaiheisia tarroja, joita kortteihin liimattiin. Nyt ne pitäisi vielä saada postiin.

Nyt pitää päästää esikoinen tähän koneen ääreen, joten palailen taas myöhemmin asiaan.

Mukavia joulunaluspäiviä!