No niin, olen kotiutunut sairaalasta. Onnekseni diagnoosi oli, etten sairasta uniapneaa. Kyllä helpotti. En kyllä oikeasti ymmärrä miten joku siinä unipatjalla kunnolla nukkuu. Kun ihmisellä on 2 sydänelektrodia, kolme vyötä mittaamassa asentoa ja hengityksen muutoksia, yksi elektrodi kaulalla, yksi sormessa ja vielä kaiken kukkuraksi viikset nenässä, ei siinä kyllä kunnolla voi nukkua. Minulla joka nykyisin nukahdan muutamassa minuutissa meni kaksi tuntia ennenkuin nukkumatti heitti riittävästi soraa silmille. Ja vielä heräsin muutaman kerran yön aikana, jota ei yleensä tapahdu. Pääasia tietenkin oli, että tuli sen verran nukuttua, että tutkimus saatiin tehtyä.

Päivän paras anti oli lukeminen. Kun ei siellä sairaalassa ollut muutakaan tekemistä luin pari mukana ollutta lehteä ja sairaalan kirjastosta Elsa Anttilan Muovirahamiehiä ja perijättäriä. Ihanaa kevyttä lukemista! Ainakin minä tarvitsen välillä tuollaista kunnon romantiikkaa ja reipasta menoa. Elsa Anttila kirjoittaa hyvin Anni Polvan tyylisesti ja hän oli jo lapsena mielikirjailijani. Voi kunpa olisin ollut sellainen kuin Tiina. Reipas ja rohkea.

Tänään oli puolen päivän mittainen koulutustilaisuus työn puitteissa. Ihan mukavaa asiaa ja hyvät luennoitsijat.

Kyllä aamulla mietitytti, että miksi lapset käyttäytyvät isän kanssa niin erilailla kuin äidin kanssa. Lapset olivat illalla tehneet läksyt ilman komentelua, nukkumaan mentiin aikaisin ja aamulla herättiin ensimmäisestä kehotuksesta. Näistä mikään ei toimi komentamatta minun kanssani. Ja kaiken huipuksi aamulla kun isä oli lähtenyt työhön, sai yksi pojista älyttömän raivarin. Meinasi kyllä palaa hihat ihan täysin!  Mutta kai se on uskottava, että vain äidin kanssa lapset eniten kiukuttelevat. Älkää vain viekö tätä mun harhaluuloani.....Tarvitsen, jotain mihin uskoa näinä kurjina aamuina.

Syksy näyttää tulevan aika vauhdilla. Takapihan pensaat ovat punertuneet kauniiksi ja aamuisin on ollut välillä jo tosi kylmää. Viekä kuitenkin pääsee pyörällä töihin ja se on tärkeintä. Saa päivän kuntoilukiintiön täyteen.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille syksystä pitäville!